Étkezz Ésszel!

Étkezz Ésszel!
Készült: Kézzel & Szeretettel

tojásmentes sajtos grissini

A grissini eredetileg egy olasz, kenyértésztából sütött, ropogós rudacska. A RealFood Grissinihez szezámlisztet, lowcarb és hagyományos tápióka keményítőt...

2015.09.18
|
0
DSC2085_01_b

A 3magos szendvicsalap tulajdonképpen egy gluténmentes kenyér. Nagyon magas fehérjetartalmú, gazdag kalciumban és magnéziumban, mert nagy mennyiségben...

2015.09.18
|
0
lowcarb palacsinta

Miért lowcarb? Mert sokkal alacsonyabb a szénhidráttartalma, mint a hagyományos palacsintának. Az íze és az állaga viszont nagyon hasonlít hozzá....

2015.09.18
|
0
kenderes magfasírt

A kenderes magfasírt a legváltozatosabban elkészíthető receptcsomagunk. Szükség van hozzá 3 tojásra, és 100-150 g friss zöldségre. Nagyon finom répával,...

2015.09.18
|
0
édes kekszek

Édes kexeink olyan glutén-, cukor- és tejmentes édességek, amelyeket bárki fogyaszthat, aki nem akar lemondani sem a nassolásról, sem a...

2015.09.18
|
0
csokis protein kex

Miért kex, és miért nem keksz? Mert az összetétele mindenben különbözik a hagyományos kekszétől. Nincs benne búzaliszt, így gluténmentes, nincs...

2015.09.18
|
0
DSC1922_01_b

Hogyan lett mamapiskóta a babapiskóta? Ízében és állagában nagyon hasonlít a babapiskótára, lényeges különbség, hogy nem használtunk fel semmilyen gabonalisztet...

2015.09.18
|
0
DSC2024_01_b

Miért kex, és nem keksz? Mert a vaníliás protein kex összetétele mindenben különbözik a hagyományos kekszétől. Nincs benne búzaliszt, így...

2015.09.18
|
0
DSC2099_01_b

A RealFood szendvicsalapok legegészségesebb alternatívái a kenyérnek, hiszen állaguk hasonló, és ugyanúgy meg lehet kenni őket bármivel, de magas arányban...

2015.09.18
|
0
1 2