Étkezz Ésszel!

Étkezz Ésszel!
Készült: Kézzel & Szeretettel

édes kekszek

Édes kekszek

Édes kekszek 3 ízben

Ízletes, ropogós, glutén-, cukor-, tej- és adalékmentes édes kekszek minőségi alapanyagokból.

Édes kexeink olyan glutén-, cukor- és tejmentes édességek, amelyeket bárki fogyaszthat, aki nem akar lemondani sem a nassolásról, sem a finom ízekről, de emellett vigyáz a vonalaira és az egészségére. Szénhidráttartalmuk ugyan nem kifejezetten alacsony, de kizárólag olyan összetett szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek nem vagy csak nagyon lassan bomlanak cukorrá, s ez által elkerülhetjük a vércukorszint-ingadozást és így a túlevést is.

Főleg tápióka keményítőket tartalmaznak, amik a legegészségesebb keményítőfajták. Adtunk hozzájuk rezisztens keményítőket is, amiknek prebiotikus hatásuk van. Kimondottan ajánljuk diétához, emésztési panaszok esetén, tea vagy kávé mellé, esetleg útravalóként, gyerekeknek az egészségtelen, magas cukortartalmú édességek helyett.

Édes kexeink ízesítései nemcsak az ízek, hanem a fűszerek gyógyhatásai miatt is kerültek termékeinkbe. A citrom és a gyömbér tisztító, üdítő hatású, természetes görcsoldó, és elősegíti az emésztést. A narancs-fahéj kombináció frissítő és zsírégető hatású is. A kókusz pedig a legalacsonyabb szénhidráttartalmú gyümölcs, tele egészséges zsírsavakkal. Olyan csokoládéval párosítottuk, ami cukor helyett xilitet tartalmaz, aminek glikémiás indexe nagyon alacsony (GI:7), és szénhidráttartalma is csak 25%.

Ajánljuk mindenkinek, aki önsanyargatás nélkül szeretne figyelni a saját és családja egészségére és alakjára!