Étkezz Ésszel!

Étkezz Ésszel!
Készült: Kézzel & Szeretettel

mandulas-lepeny-4-j-m-fb

Olvastam egy nagyon ötletes szakácskönyvet, G. Szabó Klára…

0
|
12 április 2016
bundas-kenyer-1-jav-vag-628x471

Paleo bundás kenyér

Adag:
Elkészítési idő:

Egy hagyományos, közkedvelt reggeli – újragondolva. Miért jobb a paleo bundás kenyér, mint a …

0
|
12 április 2016
TOTU körözött

ToTu körözött

Adag:
Elkészítési idő:

Soha nem szerettem órákat tornázni a konyhában, de amióta Zsombi megszületett, igyekszem még gyorsabb lenni, hogy minél több időt tudjunk (EGÉSZSÉGESEN) együtt tölteni.

0
|
17 november 2015
Tejmentes avokádókrém

Avokádókrém tejmentesen

Adag:
Elkészítési idő:
0
|
25 október 2015
Paleo zsemle

Elöljáróban szeretném elmondani, hogy nem vagyok a mikrohullámú sütő híve, csak kivételes alkalmakkor használom. Ilyen kivételes alkalom, amikor tesztelek…

0
|
21 október 2015
Tonhalkrém

Tonhalkrémmel! Ez a recept a tonhal rajongóinak készült. Nem saját receptem, mert bár egészséges a tengeri hal…

0
|
5 október 2015
paleo kenyér

Paleo kenyér a’la Szabi

Adag:
Elkészítési idő:

Kincsem ihletett kapott, és sütött nekem egy kenyeret, ami annyira könnyű és finom, hogy húsvét óta csak ezt sütjük magunknak. Minden formában működött eddig – szilikon kenyérformában…

0
|
18 szeptember 2015
kapros mandulatúró-krém

Kapros mandulatúró-krém

Adag:
Elkészítési idő:

Első hallásra fura lehet: mandulatúró-krém. Mandulából túrót? Hát persze! De olyat, ami finom, ráadásul laktózmentes, tejfehérje- és cukormentes is? Naná! Aki nem hiszi, járjon utána…

0
|
18 szeptember 2015
Tojáskrém

Például tojáskrémmel! Mivel a Grissini íze teljesen natúr, így bármihez passzol. Én nagyon szeretem avokádókrémmel, ajvárral…

0
|
18 szeptember 2015
1 2