Étkezz Ésszel!

Étkezz Ésszel!
Készült: Kézzel & Szeretettel

protein szelet2

Végre visszatértem! Tudtam, hogy napokra beeszem magam a számítógép elé, ezért készítettem egy nagy adag protein szeletet. Nagyon jól jött!...

2017.09.16
|
0
|
Recipe Type:
narancsos_pulykamell

Narancsos pulykatekercsek

Adag:
Főzési idő:

A jó minőségű, friss husi kiválasztása kulcsfontosságú, nem csak a narancsos pulykamell tekercsek elkészítésekor. Vegyésznek készültem, ugyanazokkal a módszerekkel vizsgálom...

2016.08.24
|
0
49a9f111-aa53-49b4-a60c-ba39ea7a0d3d

Aki szereti a curryt, az imádni fogja ezt a kókusztejszínes szószt! Magamnak is szoktam készíteni, csirkehusi nélkül, csak gombával. Igazán...

2016.07.26
|
0
mandulas-lepeny-4-j-m-fb

Olvastam egy nagyon ötletes szakácskönyvet, G. Szabó Klára...

2016.04.12
|
0
bundas-kenyer-1-jav-vag-628x471

Egy hagyományos, közkedvelt reggeli – újragondolva. Miért jobb a paleo bundás kenyér, mint a ...

2016.04.12
|
0
Lazacsteak

Párom nagy halevő. Tengeri halat minden formában és mennyiségben képes elfogyasztani. Neki készült ez a lazacsteak is. Nagyon egyszerűen és...

2015.10.17
|
0
Tonhalkrém

Tonhalkrémmel! Ez a recept a tonhal rajongóinak készült. Nem saját receptem, mert bár egészséges a tengeri hal...

2015.10.05
|
0
Tojáskrém

Például tojáskrémmel! Mivel a Grissini íze teljesen natúr, így bármihez passzol. Én nagyon szeretem avokádókrémmel, ajvárral...

2015.09.18
|
0
ToTu túrókrém palacsintába

A ToTu egy új alapanyag, a tojástúró rövidítéséből származik a neve, és semmi köze a tofuhoz (ami szója), se a...

2015.09.18
|
0