Étkezz Ésszel!

Étkezz Ésszel!
Készült: Kézzel & Szeretettel

A kókuszcukor szirupot úgy készítem, hogy 60 g kókuszvirág cukrot 40 g tisztított vízben, vagy mandulatejben felfőzök forrásig. Vigyázok, nehogy...

2017.09.16
|
0

A szelenium rendszeres fogyasztása nagyon fontos, mert az európai földek nagy része teljesen kimerült szeleniumból, ezért gyakori, hogy az emberek...

2016.07.24
|
0

A béta glükán gombák, növények és baktériumok sejtfalában található meg. Elsősorban immunerősítő hatása ismert és kutatott. Daganatos betegségekben szenvedőknek ajánlatos fogyasztani,...

2016.07.17
|
0

Ilyen nincsen. A tudomány mai álláspontja szerint maximum. A kérdést azonban máshonnan is meg lehet közelíteni és akkor már nem...

2016.06.27
|
0

Nem fogyasztok cukrot, tejterméket, gluténtartalmú gabonát, hagyományos pékárut, hüvelyeseket, burgonyát és húst. Sok tojásételt, érlelt sajtokat, paleo kenyereket, alkalmanként rizspuffancsot,...

2016.06.27
|
0

Az az állapot, amikor az ösztrogén-progeszteron egyensúlya felborul a szervezetben. Ennek további következményei súlyos betegségek lehetnek, mint pl. a PCOS...

2015.09.07
|
0

mikrobák. Szabad szemmel nem látható (mikroszkopikus) élőlények.

2015.05.24
|
0

közepes lánchosszúságú zsírsav. Emésztése nem igényel máj- és hasnyálenzimeket, ezért könnyebben emészthető.

2015.05.24
|
0

2 féle koleszterin létezik: LDL és HDL koleszterin. Ezeket szokás (tévesen) „jó” és „rossz” koleszterinnek is nevezni. A HDL koleszterin...

2015.05.24
|
0
1 2 3