Étkezz Ésszel!

Étkezz Ésszel!
Készült: Kézzel & Szeretettel

hópelyhek

Miért olyan szépek a hópelyhek?

Volt már olyan, hogy rácsodálkoztál, milyen gyönyörűek, szabályosak, kristályosak a hópelyhek? Nem egyformák, csak hasonlóak, de mindegyik meseszép. Tudod, miért éppen ilyen a szerkezetük?

A víz egy nagyon érdekes anyag, több szempontból is. Ez az egyetlen olyan szubsztancia, ami egyszerre van jelen mind a 3 halmazállapotában, egy időben szilárd jég, folyadék és pára. A Földnek több mint 70%-a víz, akár a testünknek. Nagyon érzékeny, gyorsan változik, hamar reagál a környezet változásaira. Ezt ismerte fel Masaru Emoto is, egy japán kutató, aki már számos könyvet írt a vízzel kapcsolatos kísérleteiről.

hópelyhek hópelyhek hópelyhek hópelyhek

Bebizonyította, hogy a víz programozható, reagál a tudatosságra, a gondolatokra, a hangokra… mindenre! Méghozzá azzal, hogy különböző kristályszerkezeteket vesz fel. Kísérleteinek menete az, hogy valamilyen hatásnak teszi ki a vizet, például lefagyasztja, és mikroszkóp alatt lefotózza az eredményt. Kattints ide, hogy megtekinthesd a fotókat!
Képei bejárták a világot és óriási port kavartak. Rengeteg kérdést vetnek fel ezek a képek. A gondolataink is befolyásolhatják a víz kristályszerkezetét? A híradóban miért nem beszélnek erről? Képzeld csak el, mi történne, ha egyszerre több millió ember rájönne, hogy a gondolatai, cselekedetei mekkora hatással vannak a bolygón és a testünkben lévő folyadékra! A hatás mindenhogyan érvényesül. Mindegy, hogy egy pohár víznek mondjuk, vagy ráragasztjuk a „szeretet” szót, ugyanabba a szerkezetbe rendeződnek a vízkristályok.

hópelyhek
Ugye milyen nagyszerű? Be tudod programozni az ivóvizedet, a fürdővizedet, de még önmagadat is az egészségre, boldogságra, bármire, amire csak mersz gondolni. Ezzel szorosan kapcsolatban áll az is, hogy milyen információk zakatolnak a fejünkben. A gyógyszerreklámok, amik ömlenek a tévéből, vagy esetleg a banki kölcsönök konstrukciói? Naponta hányszor ismétled meg a reklámok megnézését és a szlogeneket magadban? Mi lenne, ha azt ismételgetnéd, hogy egészséges és magabiztos vagyok? Lehet, hogy a víz olyan szerkezetbe rendeződne benned, hogy ezt meg tudd tapasztalni? Vetődnek fel benned még kérdések? Az nagyon jó! =)

Nézd meg a videót és tégy (legalább) egy próbát a vízzel!

Felhasznált képek forrása: www.masaru-emoto.netHa szeretnéd megosztani a véleményed, itt megteheted: